Close

El Celler

Combinant la feina de la pagesia amb l’enologia, ens dediquem tant al cultiu de la terra com en l’elaboració de vins a partir de raïm ecològic i de qualitat.

Vam començar l’elaboració de vins formant part del Viver de Celleristes de la Conca de Barberà, ubicat a l’edifici de l’antiga Societat Cooperativa Agrícola de Barberà de la Conca. L’any 2014 fem un pas més en el nostre projecte i creem el nostre propi celler siutat en una antiga masieta al bell mig de les vinyes.

El celler està situat a 3km de Valls direcció Nulles, a la partida de Calders. Es tracta d’una petita edificació que antigament s’usava per a l’agricultura, i ha estat rehabilitada i adequada per a l’elaboració de vins de qualitat.

El procés d’elaboració del vi comença a la vinya. Un cop el raïm arriba al celler, cuidem les fermentacions perquè es conservin les aromes mentre els sucres són convertits en alcohol, i també fent maceracions. No afegim llevats per a la fermentació sinó que utilitzem els propis de les pells del raïm, els llevats salvatges, no utilitzem cap mena d’additiu tret d’una petita dosi de sulfits en alguns vins, per a afavorir-ne la conservació.

Premsem, fem la criança en bóta de roure, acordem els cupatges i finalment embotellem i etiquetem al mateix celler.